Rólunk

A család kisebb-nagyobb területen generációk óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A 90-es években kezdtük el szőlőterületünk növelését, ami mára megközelítette a 10ha nagyságot. Fajtaösszetétele 2/3 részben kék,1/3 részben fehér szőlő.

Mint a területünk nagyságából is látszik, hogy egy kis családi pincészet  vagyunk és azok is akarunk maradni, mivel mindent saját erőből sikerült megvalósítani.

Szőlőterületeink a Szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben találhatóak, melyet minden évben nagy gondossággal és odafigyeléssel művelünk, hogy a borainkat a lehető legjobb szőlőből készüljenek.

Vörös borainkat hagyományos nyílt erjesztéssel kézi csömöszöléssel készítjük,mely 1-1,5 éves  fahordós érlelés után kerül forgalomba. Fehér és rozé borunkat reduktív eljárással készítjük és a levegő kizárásával koracél tartályban tároljuk.

Borainkat folyó borként értékesítjük, mivel pincészetünk hitvallása, hogy jó bort nem csak drága címkével palackban lehet kapni, hanem közvetlen a pincében a termelőtől is.